Herb Festival - 7 World of Tea (Wit)

Artikelnummer:
127178

Product informatie

Ervaar de wereld van thee zoals nooit tevoren met onze Herb Festival 7 World of Tea, exclusief beschikbaar bij Baltus Bloembollen. Deze verzameling van zeven unieke theesoorten - lavendel, kamille, scharlei, munt, citroen, dropplant en tijm - belichaamt de rijke theetradities van over de hele wereld.

 

Elke set bevat deze zeven verschillende theesoorten, elk zorgvuldig gekozen voor hun unieke eigenschappen en smaakprofielen. Geniet van het ontspannende aroma van lavendelthee, de rustgevende eigenschappen van kamillethee, de verfrissende smaak van muntthee, de heldere citrustonen van citroenthee, de unieke zoetheid van dropplantthee en de kruidige rijkdom van tijmthee.

 

Het kweken van je eigen theekruiden is een lonende ervaring. Elke plant in de Herb Festival 7 World of Tea collectie wordt geleverd met gedetailleerde instructies voor verzorging en oogst, zodat je de versheid van zelfgekweekte thee kunt ervaren en waarderen.

 

Ontdek de vreugde van het kweken van je eigen thee met de Herb Festival 7 World of Tea collectie. Of je nu een doorgewinterde theekenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, deze verzameling biedt een spannende en educatieve introductie tot de wereld van thee. Ervaar de diepte en diversiteit van theeculturen van over de hele wereld, direct in je eigen achtertuin.

Productspecificaties

EAN 8718885927979
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 7
Planttijd februari, maart, april, mei, juni
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode juni, juli, augustus
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Zomerbloeiers