Herb Festival - 7 (Grijs)

Artikelnummer:
127182

Product informatie

Duik dieper in de wereld van culinaire kruiden met onze Herb Festival collectie, exclusief beschikbaar bij Baltus Bloembollen. Deze verzameling bestaat uit zeven gevarieerde kruiden: koriander, basilicum, oregano, tijm, peterselie, bieslook en munt. Elk van deze kruiden staat bekend om hun unieke smaken en veelzijdigheid in de keuken.

 

Deze set bevat zeven verschillende kruiden, zorgvuldig geselecteerd voor hun specifieke smaakprofielen en culinaire toepassingen. Breng je gerechten tot leven met de levendige smaken van koriander, de zoete, peperige tonen van basilicum, de robuuste diepte van oregano, de aardse veelzijdigheid van tijm, de frisse toets van peterselie, de subtiele scherpte van bieslook en de verfrissende helderheid van munt.

 

Het kweken van je eigen culinaire kruiden is een lonende ervaring. Elke plant in de Herb Festival collectie wordt geleverd met gedetailleerde instructies voor verzorging en oogst, zodat je de voldoening van het koken met zelfgekweekte kruiden kunt ervaren.

 

De Herb Festival collectie is ideaal voor zowel ervaren koks als nieuwkomers in de keuken. Deze verzameling biedt een spannende en educatieve kennismaking met de wereld van culinaire kruiden. Ontdek de voldoening van het kweken van je eigen kruiden en ervaar de prachtige diversiteit van smaken die ze aan je gerechten kunnen toevoegen. Laat je culinaire avontuur beginnen met de Herb Festival collectie, direct in je eigen achtertuin.

Productspecificaties

EAN 8719214061968
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 7
Planttijd februari, maart, april, mei, juni
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode juli, augustus, september, oktober
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Jaarrond