Grow Your Own Christmas Tree - Jute A7

Artikelnummer:
23015
  • Koop 50 stuks voor € 3,25 per stuk en bespaar 50%
  • Koop 250 stuks voor € 2,75 per stuk en bespaar 58%
  • Koop 1000 stuks voor € 2,49 per stuk en bespaar 62%

Product informatie

Laat de feestdagen maar komen met onze ‘Grow Your Own Christmas Tree’ Jute A7. Dit geschenk bied je de mogelijkheid zelf een kerstboom te gaan kweken. Een perfect cadeau voor iemand in je omgeving of voor jezelf. Dit geschenkje is het begin van een nieuwe kersttraditie.

 

Het jute zakje is gevuld met dennenboom zaden, zaai instructies en 3 potgrondtabletjes (3 cm diameter). Op het jute zakje is een A7-kaart (74x105mm) bevestigd met de tekst ‘Grow Your Own Christmas Tree’. Deze kaart is vanaf 200 geschenken te personaliseren tegen een meerprijs.

 

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1: Voorbereiding van de zaden. Week de zaden ongeveer 12 uur in koud water. Bewaar de zaden vervolgens in een luchtdoorlatend bakje in de koelkast voor ongeveer 12 uur. Haal de zaden uit de koelkast en bevochtig ze met koud water, zorg ervoor dat er geen water in het bakje achterblijft. Herhaal dit bevochtigingsproces elke twee dagen.

 

Stap 2: Ontkieming

Na ongeveer 3 tot 5 weken zullen de eerste witte scheuten verschijnen, wat aangeeft dat de zaden ontkiemen en klaar    zijn om te worden geplant.

 

Stap 3: Planten van de zaden

Plant maximaal twee zaden ongeveer 1 cm diep in de (pot)grond. Zorg voor een zonnige en warme plek om de groei te stimuleren.

 

Stap 4: Verzorging en groei

De eerste bemesting kan plaatsvinden wanneer de plant ongeveer 10 cm hoog is. Wanneer de plant ongeveer 10 cm hoog is, kan hij worden verplant naar een grotere pot of in de tuin. Bescherm de jonge boom de eerste jaren tegen vorst, aangezien deze nog kwetsbaar is. Het duurt ongeveer 7 jaar vanaf het zaaien tot de kerstboom een statige hoogte van ongeveer 2 meter bereikt.

 

Zorg ervoor dat je regelmatig controleert op waterbehoeften, vooral tijdens droge periodes, en bemest volgens de instructies op de verpakking van de meststof.

 

Productspecificaties

EAN 8719664025695
Kleur Gemengd
Beschikbaarheid januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Afmeting (LxBxH) 10x15cm
Inhoud Dennenboom zaden, zaai instructies & 3 potgrondtabletjes (diameter 3cm)
Ondergrond Jute A7
Soort geschenk Geschenk met zaden
Thema Kerst

Anderen bekeken ook

Grow Your Own Christmas Tree - Jute A6
Vanaf € 2,85