Grateful for you - Kraftdoosje A6

Artikelnummer:
23014
  • Koop 50 stuks voor € 3,69 per stuk en bespaar 50%
  • Koop 250 stuks voor € 3,15 per stuk en bespaar 57%
  • Koop 1000 stuks voor € 2,85 per stuk en bespaar 61%

Product informatie

Op zoek naar een uniek en betekenisvol bedankje? Onze 'Grateful for you' geschenkdoosje is gevuld met Anemone de Caen. Deze bloembolletjes staan voor zorgzaamheid en adoratie. Een mooie symboliek voor een blijk van waardering. Of de Anemone nu in een pot op een balkon of in een tuin geplant worden, de bloembolletjes zulllen voor een fleurig geheel zorgen!

 

Het geschenkdoosje is gevuld met Anemone de Caen bloembolletjes (20 stuks), plantinstructies en een potgrondtablet (9x9x1,3cm).  Om het doosje is een wikkel bevestigd met de tekst ‘Grateful for you’. Deze wikkel is vanaf 200 geschenken te personaliseren tegen een meerprijs. Daarbij is het mogelijk om een persoonlijke kaart (A6-formaat) toe te voegen aan het geschenk!

 

Gebruiksaanwijzing:

Kies een zonnige plek in je tuin of op je balkon voor het planten van de bloembolletjes. In de periodes Maart – Mei en September – December kunnen de bloembolletjes geplant worden. Dompel de bloembolletjes een paar uur voor het planten onder in lauw water en laat ze in het water tot het planten zelf. Maak de grond waar je de bolletjes wilt planten alvast los. Houd voor het planten van de bolletjes een afstand van 5cm tussen de bolletjes aan. De bolletjes mogen op 7cm diepte geplant worden. Houd hierbij rekening met de hoeveelheid (pot)grond waarmee je de bolletjes na het planten gaat bedekken. Bedek de bloembollen met een dun laagje potgrond. Hou de aarde licht vochtig, geef niet teveel water!

 

Productspecificaties

EAN 8719664025626
Kleur Gemengd
Beschikbaarheid januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Afmeting (LxBxH) 16,5x11x2,9cm
Inhoud Anemone de Caen mix per 20, plantinstructies en een potgrondtablet (9x9x1,3cm)
Ondergrond Brievenbusgeschenk A6
Beschikbaarheid geschenk Voorjaar, Najaar, Gehele jaar
Soort geschenk Geschenk met bloembollen
Thema Alsjeblieft een Dankjewel

Anderen bekeken ook

Grateful for you - Jute A6
Vanaf € 2,85
Grateful for you - Kraftzak
Vanaf € 2,49